Meest Populair
CategorieŽn
Omroepen
A-Z
Uitzending Gemist » Themaweek: Wij zijn de baas: NOS: Vraag het de MP » Themaweek: Wij zijn de baas: NOS: Vraag het de MP (12 October 2007)
Om videos te kijken op AllesGemist.nl heb je Microsoft SilverLight nodig.

Deze video kan ook geopend worden in een pop-up scherm. Zorg dat je pop-up blocker is uitgeschakeld en klik op de onderstaande link.
Bekijk video in pop-up.
  • Zeer slecht
  • Slecht
  • Matig
  • Goed
  • Zeer goed
0 stemmen
Aantal keren bekeken: 747


Themaweek: Wij zijn de baas: NOS: Vraag het de MP (12-10-07) | NOS

Minister-president Balkenende, kortweg de MP, beantwoordt voor de NOS-camera vragen van landgenoten over actuele politieke en/of maatschappelijke thema's. Een aantal vragenstellers reist hiervoor af naar Den Haag, waar de ontmoeting met de MP plaatsvindt. Andere vragenstellers hebben hun vraag op video ingestuurd naar de internetsite van de NOS. Ook een aantal van deze videovragen zal aan Balkenende worden voorgelegd. Dit programma is onderdeel van de Week over democratie, getiteld Wij zijn de baas. Het kabinet-Balkenende investeert veel tijd en energie in contact met de burgers. Alleen al in de eerste honderd dagen van het nieuwe kabinet trokken bijna alle ministers het land in voor discussie met landgenoten. In dit programma worden de rollen omgedraaid. Niet Balkenende gaat het land in, maar een aantal Nederlanders trekt naar Den Haag om daar de premier kritische vragen voor te leggen. MP Balkenende zal onder leiding van Rob Trip ingaan op alle vragen die hem worden gesteld. Dat doet de MP ook met kwesties die eerder bij de NOS binnenkwamen in de vorm van een zelfopgenomen videovraag. Burgers konden deze vragen via de website van de NOS insturen. Voor alle vragen die aan de orde komen geldt dat het onderwerp van belang is voor een grotere groep burgers. Presentatie: Rob Trip.

Bron: UitzendingGemist.nl

Link:

Toevoegen aan favorieten Toevoegen aan favorieten Delen met vrienden
Reacties
Er zijn nog geen reacties op deze video.
Log eerst in om te reageren. Klik hier om in te loggen.