Meest Populair
Categorieën
Omroepen
A-Z
Uitzending Gemist » NOS: Portret van een Prins, Willem-Alexander 40 » NOS: Portret van een Prins, Willem-Alexander 40 (27 april 2007)
Om videos te kijken op AllesGemist.nl heb je Microsoft SilverLight nodig.

Deze video kan ook geopend worden in een pop-up scherm. Zorg dat je pop-up blocker is uitgeschakeld en klik op de onderstaande link.
Bekijk video in pop-up.
  • Zeer slecht
  • Slecht
  • Matig
  • Goed
  • Zeer goed
0 stemmen
Aantal keren bekeken: 1082


NOS: Portret van een Prins, Willem-Alexander 40 (27-04-07) | NOS

Portret. De Prins als watermanager, de Prins als kroonprins, de Prins als vader. Het zijn enkele van de facetten van het leven en werk van Prins Willem-Alexander die uitgebreid te zien zijn. Aanleiding is de veertigste verjaardag van de kroonprins op 27 april 2007. Voor het portret volgde NOS-programmamaker Mélinde Kassens de Prins gedurende een jaar met de camera, wat unieke beelden opleverde. We zien de Prins actief op het Wereld Water Forum in Mexico, waar hij vooral oproept om plannen concreet te maken. De Prins voert gesprekken met Uruzgan-gangers over de voorbereiding op hun missie naar Afghanistan. Tijdens zijn reis naar Kenia brengt hij een werkbezoek aan de sloppenwijken van Nairobi. Als beschermheer van het Oranjefonds praat de Prins op een basisschool met ouders over hun betrokkenheid bij de school. In Londen laat hij zich op de hoogte brengen van de voorbereidingen op de Olympische Spelen van 2012. En we zien hem als vader die samen met Prinses Máxima speelt met hun dochtertjes Amalia en Alexia in de tuin van De Eikenhorst.

Bron: UitzendingGemist.nl

Link:

Toevoegen aan favorieten Toevoegen aan favorieten Delen met vrienden
Reacties
Er zijn nog geen reacties op deze video.
Log eerst in om te reageren. Klik hier om in te loggen.